OpeningstijdenDi- Vr: 10:00 – 18:00| Za: 10:00 – 17:00|Ma & Zo: gesloten  

Nu 10% korting op al onze handgemaakte en winterharde terracotta en parasols. Gebruik de kortingdcode: terpar10korting bij het afrekenen.

Dealerschap

Peter Brüsewitz is leverancier van de volgende gerenomeerde merken tuinmeubelen: Barlow Tyrie, since 1920, Weishäupl, Solpuri en Traditional Teak.

Weishäupl

Weishäupl staat voor 45 jaar hoge kwaliteitsparasols en tuinmeubelen. Al de parasols en tuinmeubelen worden in Duitsland gemaakt. Kwaliteit hoog in het vaandel.
Weishäupl tuinmeubelen staat voor handwerk, kwaliteit op het hoogste niveau. De tuinmeubelen worden op traditionele wijze gemaakt met behulp van de modernste technieken. Dit om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken. Neem als voorbeeld de “klassiker”teakhouten klapstoel met ijzeren onderstel. In het programma sinds 1977.
Nog steeds een van de best verkochte artikelen uit hun assortiment.
Of de mooie collectie houtstok parasols.
Leverbaar in verschillende maten en kleuren.
Zowel met een essenhouten of teakhouten frame leverbaar.
Kortom, al deze tuinmeubelen hebben karakter en plezieren ons jaar in jaar uit.
Sommige tuinmeubelen zijn uitgegroeid tot ware iconen.

Solpuri

Peter Brüsewitz is leverancier van dit hoogwaardige Duitse kwaliteitsmeubilair.
Dit tuinmeubel biedt comfort en kwaliteit. Modern en tijdloos qua design, conform de hoogste eisen aan kwaliteit en comfort. Met een internationaal team van creatieve designers en ervaren meubelconstructeurs ontwerpt Solpuri Designstudio tijdloze meubelen voor het mooie buitenleven.

Traditional Teak

Traditional Teak ontwerpt en produceert hoogwaardige tuinmeubelen. Ook van deze moderne tuinmeubelen met een mooie uitstraling is Peter Brüsewitz leverancier. Traditional Teak gebruikt uitsluitend het allerbeste gecertificeerde teakhout, geoogst volgens de normen op het gebied van verantwoord bosbeheer. Traditional Teak doet geen concessies op het gebied van comfort, levensduur en duurzaamheid tegen concurrerende prijzen.

Barlow Tyrie

Peter Brüsewitz is sinds lange tijd leverancier van Barlow Tyrie tuinmeubelen. Barlow Tyrie is werelds oudste fabrikant van teakhouten tuinmeubelen ( since 1920 ). Dit Engelse tuinmeubelmerk is een toonaangevend merk op het gebied van teakhouten tuinmeubelen. Zij produceren tuinmeubelen volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen. Het teakhout is dan ook van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast produceren ze tuinmeubelen van RVS, aluminium en stof.